Julemarked

DEC
08

Julemarked


Tirsdag d. 8. december 2020, Kl. 14:00 til kl. 17:00
Julemarked

  • WEBSHOP MED CURBSIDE PICKUP Danske julevarer kan bestilles online, hvorefter vi pakker din bestilling, som du efterfølgende kan hente i kirken på en dag og tidspunkt efter eget valg inden for kirkens åbningstider.
  • FYSISK BUTIK I SØMANDSKIRKENS MENIGHEDSLOKALE Der vil være en fysisk butik i Sømandskirkens menighedslokale, hvor du kan gøre dine juleindkøb inden for åbningstiderne. Åbningstiderne er tirsdage 14-17, torsdage 10-14, lørdage 11-17 og søndage 12-17. Der vil på nuværende tidspunkt kun kunne være 13 mennesker i butikken ad gangen, men bare rolig, vi har bestilt rigelige mængder flæskesteg, leverpostej, dansk slik, kalenderlys, julepynt osv.
  • JULEHYGGE I SØMANDSKIRKENS BAGGÅRD Udover den fysiske butik og webshop håber vi at kunne åbne for julehygge i Sømandskirkens baggård, hvor vi vil servere æbleskiver og glögg til et begrænset antal gæster ad gangen. Det vil på et senere tidspunkt være muligt at booke en reservation til dette, så alle jer der plejer at ønske hinanden god jul til kirkens julemarked også får den mulighed i år.