AFLYST!! Frokostselskabet

MAJ
26

AFLYST!! Frokostselskabet


Tirsdag d. 26. maj 2020, Kl. 11:00 til kl. 14:00

Frokostselskabet præsenterer:

Det skal vi opleve...

Fællessang med pianist Rasmus Skov Borring.

Fællessang er populært i Danmark som aldrig før, og Højskolesangbogen udkommer snart i en ny version. Bogen indeholder mange kendte sange og en række nye, der afspejler tiden. Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange.

Det skal vi spise...

TBA.

Tirsdag d. 26. maj kl. 11.  Pris: $18
Reservation samt betaling her.

Om Rasmus Skov Borring

Rasmus Skov Borring er 38 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra sit samarbejde med digter Jens Rosendal (manden bag sangen ”Du kom med alt det der var dig”).

Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage”, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. 

Læs mere på www.rasmusskovborring.dk