Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Frokostselskabet

OKT
22

Frokostselskabet


Tirsdag d. 22. oktober 2019, Kl. 11:00 til kl. 14:00

Frokostselskabet præsenterer:

Det skal vi opleve...

Den helt essentielle nøgle til sundhed hedder stabilt blodsukker. Punktum. Sådan lyder meldingen fra forsker, Anette Sams. Når vi først har fundet opskriften på det stabile blodsukker, så har vi fundet vores individuelle vej til et sundere liv, øget velvære og langt mindre risiko for at blive ramt af livsstilssygdomme. Samtidig er et stabilt blodsukker den bedste vej til et stabilt vægttab.

Anette Sams populære foredrag SukkerSmart giver dig adskillige øjenåbnere og du kan slet ikke lade være med at tænke anderledes efter mødet med Anettes fascinerende eksperimenter med tilhørerne. Læs mere om foredraget her.

Det skal vi spise...

Fennikelcoleslaw med spinat & tun

Sprødt kyllingeoverlår med knoldselleriråkost,
dertil Anettes bagte rødbedetern med græsk yoghurt

Petits Fours med god samvittighed 

Tirsdag d. 22. oktober kl. 11.  
For reservation email: info@dskny.org senest onsdag 16. oktober.
Ved ankomst betales entré: $18

Om Anette Sams
Anette Sams debuterede som forfatter i 2017 med Sandheden om sukker, der på rekordtid indtog en solid plads på bestsellerlisterne i Danmark. Bogen har i dag knækket koden til sundhed for rigtig mange danskere.

Sandheden om sukker har givet Anette særstatus i den danske sundhedsdebat, hvor hun positivt fokuserer på alle de sundhedsmuligheder vi har, når vi får en ny biologisk logik.

Bogen er for nylig oversat til The Truth about Sugar.

Anette Sams har en baggrund som farmaceut, forsker og director i Novo Nordisk A/S og hun har arbejdet hele sit liv med at forstå alt, der påvirker blodsukkeret – og alt det, blodsukkeret har på samvittigheden. 

Har din virksomhed, skole eller fitness klub lyst til at opleve et foredrag, der kan skabe sundhed, energi og fællesskab igennem en indsigtsfuld og morsom oplevelse, kan du kontakte Anette på sams@epoqe.dk og lave en aftale om det engelske virksomhedsforedrag, SugarSmart.