Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til vores nye medlemmer af kirkerådet

Velkommen til vores nye medlemmer af kirkerådet


# Uncategorized
Udgivet tirsdag d. 27. april 2021, kl. 15:51

I forbindelse med årsmødet afholdes der valg til seks pladser i kirkerådet. Tre kandidater har meldt sig med det krævede antal stillere og der er således fredsvalg og alle tre kandidater er indvalgt i kirkerådet. Vi vil gerne byde hjerteligt velkommen til Bente Konge Bladt, Marianne Beresford og Ulla Gruden.

Bente Konge Bladt er ny i kirkerådet og vi glæder os til at arbejde sammen med hende. Nedenfor er kandidaternes begrundelser for at søge valg til kirkerådet.  

Bente Konge Bladt 
Jeg hedder Bente og er 69 år. Jeg har boet i Lumberton, New Jersey siden 1976, da jeg blev gift med Ed. Vi har 3 børn.  

Jeg fik min uddanelse på Aarhus Kommune Hospital og har arbejdet som sygeplejerske på det lokale hospital i 38 år.  

Ed og jeg har gennem årerne ofte kommet i Den Danske Sømandskirke. To af vores piger er døbt der, de er alle tre konfirmeret og vores yngste blev viet af Julie Sløk. For mig er kirken som en oase – man bliver inspireret, der er fred og ro og der er den atmosfære af alt det, det er at være dansk. Jeg håber jeg kan bidrage til at kirken bliver ved med at være et sted med både kirkelige og kulturelle tilbud for alle.  

 

Marianne Beresford 
Jeg genopstiller til Sømandskirkens kirkeråd, da jeg føler at der stadigvæk er brug for mit arbejde. Det sidste år har været en meget svær tid for alle, også for Sømandskirken, men forhåbentligt er der lys forude og jeg vil gerne være med til at hjælpe Sømandskirken gennem denne tid og de næste 3 år. 

 
Ulla Gruden 
Min familie og jeg er kommet i Den Danske Sømandskirke i New York siden 2009. Jeg har været kirkerådsmedlem i de sidste 3 år og ønsker at fortsætte i den rolle i håb om at hjælpe med kirkens fortsatte fremgang i USA.  

Kommentarer

Stevekib
Irina