Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sømandskirken i marts

Sømandskirken i marts


# Uncategorized
Udgivet tirsdag d. 3. marts 2020, kl. 13:33

Marts står for døren og som altid mødes vi til brunch med netværket på Clark's i Brooklyn Heights. Dette sker lørdag den 14. marts kl. 11. Torsdag d. 12. og 26. marts er der igen mødregruppe med hjemmebagte boller, kaffe, the, snak, leg og danske sange.

I weekenden fra d. 7. - 8. marts afholdes der konfirmandweekend for dette års konfirmander. Weekenden afsluttes med konfirmandgudstjeneste søndag kl. 11. Kom og hør hvad de kommende konfirmander har på hjerte. Alle er meget velkomne til gudstjenesten og efterfølgende kirkefrokost.


Valg til kirkerådet
Den Danske Sømandskirkes årsmøde afholdes søndag den 10. maj, 2020 kl. 13 i Sømandskirken. Alle medlemmer, venner af og brugere af Sømandskirken er meget velkomne til at deltage.

Til årsmødet skal der vælges op til syv nye medlemmer til kirkerådet. Kirkerådets valgte medlemmer sidder i tre år ad gangen og kan genvælges. Kirkerådet opfordrer alle, der ønsker at være kandidat, til at opstille sig selv. Mere information om valg til kirkerådet her


Onlineauktion 2020
Sømandskirkens onlineauktion bliver afholdt fra den 21. - 30. april afvikler vi dette års online-auktion. Der vil være mange spændende oplevelser og produkter at byde på som f.eks. en rundvisning på Google, gavekort til Rains eller en brunch for to på SKÅL. 

Har du eller din virksomhed lyst og mulighed for at donere en oplevelse eller et produkt til årets auktion, så hører vi utrolig gerne fra dig. Kontakt Christina via email: cn@dskny.org

Du kan allerede nu gå ind og tilmelde dig auktionen her.


Med disse nyheder vil vi her fra Sømandskirken ønske jer en god start på foråret.