Sømandskirken i februar

Sømandskirken i februar


# Uncategorized
Udgivet fredag d. 31. januar 2020, kl. 12:17

Februar måned er lige rundt om hjørnet og det betyder, at vi meget snart åbner dørene for årets sjoveste fest. Der er nemlig fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning med slikposer og masser af fastelavnsboller til alle søndag den 16. februar kl. 11. Tilmeld hele familien lige her.

Men inden da inviterer vi til legestue søndag den 1. februar kl. 10.30 for børn i alderen 0-6 år og deres forældre. Og som altid mødes vi til brunch med netværket på Clark's i Brooklyn Heights lørdag den 8. februar kl. 11. Torsdag den 13. februar og 27. februar er der igen mødregruppe med hjemmebagte boller, kaffe, the, snak, leg og danske sange.

Har du brug for en pause fra storbyens puls, så er du meget velkommen til højmesse søndage kl. 11 i smukke og rolige omgivelser her i Brooklyn Heights. Bagefter håber vi, du vil blive til en kop kirkekaffe. Der er højmesse alle søndage på nær den sidste søndag i måneden. Søndag den 9. februar serveres der kirkefrokost efterfølgende. 

Online-auktion 2020
Den 21. - 30. april afvikler vi dette års online-auktion. Allerede nu kan vi lokke med klassisk design fra Georg JensenAlberte Windings "Allerbedste Betty" bøger og lækkert hotelophold på Skovshoved Hotel i smukke og hyggelige omgivelser.

Har du eller din virksomhed lyst og mulighed for at donere en oplevelse eller produkt til årets auktion, så hører vi utrolig gerne fra dig. Kontakt Christina via email: cn@dskny.org.

Sømandskirken er et kirkeligt og kulturelt knudepunkt for over 10.000 danskere og dansksindede amerikanere i New York-området. Virksomheder der donorer vil blive eksponeret overfor rigtig mange danskere både i USA og i Danmark,  bl.a. også gennem Sømandskirkens kirkeblad, som bliver udsendt til mere end 1.400 husstande og virksomheder i hele USA. 

Vi glæder os til at sætte årets auktion i gang og håber I byder løs, når startskuddet går. Overskud fra auktionen går til kirkens drift, arrangementer og kirkelige arbejde.

Vi ønsker alle en dejlig februar måned.