Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sømandskirken i januar

Sømandskirken i januar


# Uncategorized
Udgivet onsdag d. 1. januar 2020, kl. 14:26

Så blev det 2020 og vi håber, I alle har haft en vidunderlig jul og er kommet godt ind i det nye år. 

Årets første gudstjeneste finder sted på søndag den 5. januar kl. 11. Efter gudstjenesten byder vi på kirkekaffe og lidt sødt. 

Torsdag den 9. januar samt torsdag den 23. januar åbner vi dørene op for mødregruppe med hjemmebagte boller og kaffe, og lørdag den 11. januar håber vi at se jer til den månedlige brunch med netværket på Clark's Restaurant. 

Søndag den 19. januar afholder kirkerådet sit første kirkerådsmøde i 2020. Alle møder er offentlige og alle er meget velkomne til at deltage. 

Det går godt for herrerne til EM i håndbold, hvilket betyder, at vi inviterer til finale med storskærm søndag den 26. januar kl. 10.30 såfremt Danmark spiller.

Følg med på InstagramFacebook og dskny.org, hvor vi løbende opdaterer om alle kommende arrangementer.

Sømandskirkens kirkeblad bliver udsendt 3 gange om året og sendes til 1400 husstande i New York-området og til 200 danskorienterede virksomheder. Ønsker du at modtage kirkebladet kvit og frit, så skriv til info@dskny.org. Hvis du ønsker at få en annonce for din virksomhed i kirkebladet, så kontakt os ligeledes på info@dskny.org. Find mere info samt prisliste lige her.   

Vi ønsker alle en dejlig januar måned.