Sømandskirken i november

Sømandskirken i november


# Uncategorized
Udgivet fredag d. 1. november 2019, kl. 12:25

November er en af de travleste og sjoveste måneder i Sømandskirken. Det er nemlig i november, at vores årlige julemarked løber af stablen. Så sæt et kæmpe kryds lørdag den 23. november kl. 11-17.

Som altid sælger vi i Sømandskirken det fineste julepynt, dansk slik og julekager, flæskesteg, hjemmelavet leverpostej, sild, remoulade og meget meget mere. I vores hyggelige baghave, kan du nyde hjemmelavede lune æbleskiver og gløgg eller stille tørsten med en kold Mikkeller øl, sodavand, kaffe og the.

Ovre i Plymouth Church disker vi både op med hotdogs, traditionelt dansk wienerbrød, hjemmelavet risalamande og naturligvis byens bedste smørrebrød. I baren kan du ligeledes skylle lækkerierne ned med gløgg, kaffe, the, sodavand og Mikkeller øl. 

Få mere info her.

Der skal lyde en stor tak til alle de fantastiske mennesker, der lægger deres frivillige arbejdskraft her i Sømandskirken. Vi ville ikke kunne lave et så imponerende julemarked uden jer!

Som frivillig arbejder du side om side med vores faste medarbejdere og udfylder en essentiel rolle, når det kommer til forberedelse og afvikling af et populært julemarked med op til 2000 besøgende. Se de mange forskellige måder du kan hjælpe på lige her

Vinyl & Rødvin
Knasende jazz, soul og bossa på pladespilleren denne gang tilsat rødvin, øl og brætspil. Nåede man ikke at skære i et græskar i forbindelse med halloween, så kan man også få lov til det her.

Vi sælger vin og øl til $4 og sørger for kaffe/the og lidt crudités.  

Det er søndag den 3. november kl. 12-17. Tilmelding via Facebook.

Som altid er der legestue den første lørdag i måneden, mødregruppe torsdag den 14. november, brunch med netværket lørdag den 9. november, samt højmesse søndage kl. 11 på nær den sidste søndag i måneden.

Torsdag den 28. og fredag den 29. november vil kirken være lukket i anledning af Thanksgiving.

Vi ønsker jer alle en smuk november måned.