Sømandskirken i oktober

Sømandskirken i oktober


# Uncategorized
Udgivet mandag d. 30. september 2019, kl. 14:40

Efteråret er lige om hjørnet og vi glæder os både til farveskiftet og de mange skønne arrangementer her i kirken. ⁣

Særligt ser vi frem til at byde velkommen til Bent Isager-Nielsen, som gæster os tirsdag den 1. oktober kl. 19.
Isager-Nielsen er forhenværende efterforskningschef i forskellige politikredse og drabschef ved Rejseholdet. Med udgangspunkt i sine to bøger, vil han fortælle om sin karriere og give eksempler fra virkelige mordgåder og deres opklaring herunder retsmedicin, afhøringsteknik, kriminalvidenskab, DNA-registrering og gerningsmandsprofilering. Han uddyber samtidig motiverne på forbrydelserne, hvor kunsten er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang, og kommer ind på ondskab og fascinationen af det onde. Arrangementet er gratis. Få mere info og tilmeld dig lige her.

Lørdag den 19. oktober inviterer vi på Efterårs-hike efterfulgt af hjemmelavet suppe i det grønne, når vi sammen rejser med tog langs Hudson floden til Garrison, hvor vi skal gå ruten Arden Point/Glenclyffe. Se mere her.

Tirsdag den 22. oktober byder vi indenfor til Frokostselskabet. Her skal vi blandt andet møde forsker Anette Sams, som med sit foredrag SukkerSmart, giver tankevækkende ny viden og viser med konkrete eksempler og småforsøg, hvordan det er muligt at stabilisere sit blodsukker og nedsætte de farer, et højt blodsukker medfører. Anette Sams har en baggrund som farmaceut, forsker og director i Novo Nordisk A/S og hun har arbejdet hele sit liv med at forstå alt, der påvirker blodsukkeret - og alt det, blodsukkeret har på samvittigheden.
Efterfølgende serverer vi en 3-retters frokostmenu, som naturligvis vil være sukkersmart. Få mere info og tilmeld dig lige her.

Og så kan vi allerede nu afsløre, at det årlige julemarked afholdes lørdag den 23. november kl. 11-17.  
Julemarkedet kan vi ikke lave uden alle de fantastiske mennesker, der lægger deres frivillige arbejdskraft her i Sømandskirken. Som frivillig arbejder du side om side med vores faste medarbejdere og udfylder en essentiel rolle, når det kommer til forberedelse og afvikling af et populært julemarked med op til 2000 besøgende.
Hvad enten du kan hjælpe lidt eller meget, så har vi brug for dig.
Se de mange muligheder her.

Og som altid er der selvfølgelig legestue den første lørdag i måneden, mødregruppetorsdag den 10. og 24. oktober, brunch med netværket lørdag den 12. oktober, kirkerådsmøde søndag den 13. oktober samt højmesse søndage kl. 11 på nær den sidste søndag i måneden.

Vi ønsker jer alle en smuk oktober måned.