Julemarked 2019

Julemarked 2019


# Uncategorized
Udgivet fredag d. 27. september 2019, kl. 15:21

Lørdag den 23. november, 11am - 5pm
Den Danske Sømandskirke & Plymouth Church

JULEMARKED 2019
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til at gøre alle dine juleindkøb til Sømandskirkens hyggelige julemarked.

SØMANDSKIRKEN  102 WILLOW ST, BROOKLYN
I Sømandskirken finder du flæskesteg, hjemmelavet leverpostej, ost, rødkål, flødeboller, marcipan, nougat, dansk slik og meget mere. Det er også her du kan finde kalenderlys, det fineste danske julepynt, hjemmestrik og julekalendere. Og i vores hyggelige baggård serverer vi øl, glögg og hjemmelavede æbleskiver.

PLYMOUTH CHURCH  56 CRANBERRY ST, BROOKLYN
I Plymouth Church byder vi på byens bedste smørrebrød, wienerbrød, kransekager, hotdogs, kaffe, gløgg, øl og æbleskiver.

SPONSORER
Er du en virksomhed og har du lyst til at sponsorere årets julemarked i form af produkter, hører vi hjertens gerne fra dig. Kontakt: info@dskny.org.


Vil du være med til at gøre årets julemarked til en succes?

Det er takket være alle jeres hjælpsomme hænder, at vi hvert år kan afvikle et hyggeligt julemarked og vi glæder os til endnu en omgang.

Bliv en del af vores team og vær med til at løfte årets julemarked til nye højder. Vi løber hurtigt, vi har det sjovt og sammen får vi det hele til at gå op i en højere enhed.

Hvad enten du kan hjælpe lidt eller meget, så har vi brug for dig. Op til kan du hjælpe med æbleskivebagning og opsætning. På selve dagen kan du stå i bar, i køkken, madbod og julebod.  Tilmeld dig og find mere info på her.

Julemarkedet er årets største kulturelle event i Sømandskirken. Omsætningen danner det økonomiske fundament for de aktiviteter, vi tilbyder i Sømandskirken bl.a. mødregruppe, ungdomsnetværk, gudstjeneste, søndagsfrokost, konfirmandweekend og fastelavn.