Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sømandskirken i juli

Sømandskirken i juli


# Uncategorized
Udgivet torsdag d. 4. juli 2019, kl. 14:45

Så kom sommeren og varmen for alvor til New York og det betyder sommerferie for rigtig mange af os. Men først har vi et par sidste ting på programmet inden vi går på ferie, og vi håber at se jer.

Brunch med netværket
Lørdag den 13. juli afprøver vi et nyt sted og nyt neighborhood, nemlig den dansk-columbianske café Skål i Bed Stuy, Brooklyn. Se frem til lækker brunch tapas i hyggelige omgivelser. Mere info om menu og tilmelding her.

Vinyl & Rosé i Baghaven
Knasende jazz, soul og bossa på pladespilleren tilsat kølig rosé, hvidvin og øl. Vi tænder op i grillen og disker op med et par salater og sælger vin og øl til $4. Medbring eget kød/grønt til grillen. Det er søndag den 21. juli kl. 13-18. Meld dig til her.

Derudover er der som altid legestue lørdag den 6. juli, mødregruppe torsdag den 11. og 25. juli samt gudstjeneste hver søndag på nær den sidste søndag i måneden.

Konfirmationsundervisning i Sømandskirken 
Vi starter nyt hold op den 8. september og selve konfirmationen foregår den 19. april 2020. Til konfirmationsforberedelsen taler vi om tro, Gud og om andre af livets store spørgsmål, og om at være dansk i USA. Vi lærer danske salmer, diskuterer gudstjenesten, taler om aktuelle begivenheder og hygger os.  Vær opmærksom på at undervisningen primært foregår på dansk. Undervisningen er primært henvendt til konfirmander født i 2005 og 2006. Der kan sagtens laves undtagelser, men skriv til præsten først. Man kan læse mere og tilmelde sig konfirmationsundervisning her senest den 7. september.

Bliv ven af Sømandskirken 
Vidste du at, du kan blive ven af Sømandskirken ved blot at donere $30 om året. På den måde er du med til at sikre, at vi fortsat kan tilbyde danskere i New York et tilhørssted, en kirke og et socialt mødested med mødregruppe, legestue, påskefrokost, fastelavn, juleaften og arrangementer for unge. Se hvordan lige her.

Sommerlukket
Sømandskirken holder lukket torsdag den 4. juli i anledning af den amerikanske uafhængighedsdag. 
Endvidere holder kirken lukket i hele august. Sidste gudstjeneste inden ferielukning afholdes søndag den 21. juli. Vi starter op igen med første gudstjeneste søndag den 8. september.

Vi ønsker jer alle en dejlig juli måned.