Sømandskirken i juni

Sømandskirken i juni


# Uncategorized
Udgivet torsdag d. 30. maj 2019, kl. 11:16

Juni i Sømandskirken bliver en livlig måned. Vi starter med at fejre Grundlovsdag den 1. juni på The Danish Home i Croton-on-Hudson med klassiske danske delikatesser, live-musik, tombola og meget mere.⁣ Dagen begynder kl. 11 med gudstjeneste på dansk af vores egen sømandspræst Julie Sløk.⁣ 

Onsdag den 5. juni går danskerne til stemmeurnerne og i den anledning inviterer vi til valgfest fra kl.14. Til at dulme nerverne vil der være kagebord, kaffe/the og øl til salg.

Frokostselskabet vender stærkt tilbage tirsdag den 11. juni kl. 11. Hanna Griff-Sleven, assisterende professor i folklore og amerikanske studier ved Eugene Lang College of The New School for Social Research samt St. John's University, tager os på en spændende rejse ind i New Yorkernes unikke og typiske madvaner. 

Efterfølgende byder vi på et typisk dansk måltid, nemlig blåskimmelost og æble på en bund af peberrodsknas, flæskesteg med kartofler, grønne ærter, asier og brun sauce, og til dessert, koldskål med kammerjunkere.

Vi runder juni af med jazzgudstjeneste og lækker grillmad, når vi fejrer Skt. Hans den 23. juni kl. 17 i kirkens hyggelige gårdhave.

Men inden da er der som altid brunch med netværket den 8. juni kl. 11, mødregruppe den 13. og 27. juni kl. 11 samt højmesse alle søndage kl. 11 på nær den sidste søndag i måneden.