Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Op på tagene: urban farm & vingård

Op på tagene: urban farm & vingård


# Uncategorized
Udgivet tirsdag d. 28. maj 2019, kl. 02:33

Søndag den 26. maj udforskede Netværket tagene i Navy Yard, Brooklyn i både solskin og regnvejr men det gjorde ikke oplevelsen mindre interessant eller smuk.

Vi startede med rundvisning på USA's førende urbane tagfarm Brooklyn Grange, dernæst vin og hygge på Rooftop Reds, den første kommercielle vingård i NYC.

Udover at fungere som unikke grønne åndehuller i storbyen, så lærte vi bl.a. også, at New York Citys bystyre poster penge i grønne projekter som Brooklyn Grange.  Brooklyn Granges mange kvadratmeter farm fordelt på tre tage i henholdsvis Navy Yard, Sunset Park og Long Island City, hjælper nemlig med at optage regn, og mindsker således afledningen af regnvand til kloaksystemet. Kloaksystemet i det meste af NYC er fælleskloakeret. Når det har regnet ekstra meget oversvømmer systemet, hvilket betyder, at spildevand og regnvand (som kan føre skrald med sig fra gader og tage) ryger direkte ud i East River og Hudson River. 

At investere i den slags grønne projekter viser sig at være langt billigere for byen end at skulle til at ændre hele kloaksystemet under jorden. 

Efter rundvisningen nød vi et glas vin på Rooftop Reds, heriblandt Rooftop Reds egen rosé. 

Se flere fotos fra turen på vores Facebook.


Brooklyn Grange

Brooklyn Grange

Rooftop Reds