Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Online-auktion 2019

Online-auktion 2019


# Uncategorized
Udgivet søndag d. 17. marts 2019, kl. 22:56

Takket været de mange fantastiske donorer byder årets online-auktion på et væld af skønne produkter og oplevelser i både DK og USA. Tag et kig på alle sagerne lige her

Oplev bl.a. H.C. Andersens Odense ved Odense Bys Museer, Museet for Søfart i Helsingør, rundvisning i Roskilde Domkilde med menighedsrådsformand Anne Rosendal, vinsmagning og rundvisning på vingården Six Sigma Ranch i Californien, VIP rundvisning på Nasdaq med Senior Vice President Bjørn Sibbern og rundvisning i FN's hovedkvarter i New York med Danmarks FN ambassadør Martin Bille Hermann.

Og så er der selvfølgelig også masser af dansk design, kunst og litteratur bl.a. Arne Jaconsens syverstol fra Fritz Hansen, en signeret udgave af Alberte Windings seneste bog "Kastevind" og det fineste papirklip fra Livingly og Oda Wiedbrecht. 

Brøchner Hoteller byder også indenfor på samtlige af deres lækre hoteller i København, og lige her i New York kan du nyde god kaffe på Prodigy Coffee eller en dejlig brunch på det danskinspirerede spisested Skaal i hjertet af Brooklyn.

Online-auktionen er i gang og løber frem til tirsdag den 2. april kl. 22PM. Deltag i auktionen lige her. Med hvert bud er du med til at sikre Sømandskirkens ve og vel.